HOTEL ORANGE

Vetëm 100 metra larg bregut të detit të mrekullueshëm te Plazhit Drimades…
Hoteli ka një kapacitet prej 20 dhomash nga te cilat 5 behen dhe twin, 2 suita dhe 1 suite presidenciale e cia eshte duplex.
Lehtësisht i gjendshem dhe me ambjente komode dhe relaksuese, në HOTEL ORANGE do të…
Ju mirëpresim!