Shijoni qetesine dhe komfortin prane Hotelit Orange!

Per te pare pamjen e mahnitshme te detit blu duhet te dish se nga shihet

Hotel Orange Dhermi

Argetim
dhe relaks

sherbimet

Hostim

Dhoma teke/ Suita Familjare

Sherbim interneti pa pagese

 

Sherbim Bar, Restorant

Na kontaktoni

Hotel Orange
Dhermi-Shqiperi
Kontakt:+35539121000
+355675000052
info@hotelorangedhermi.al
kontakte
Rezervime

behuni te ftuarit tane